Sporna fotografija obišla svijet: Oglasili se Green, Wade, pa i sam Bitadze

Bio je u drugom planu

Sporna fotografija obišla svijet: Oglasili se Green, Wade, pa i sam Bitadze

E. Škorić

Gruzijski reprezentativac Goga Bitadze medijima je bio nezanimljiv pored Ziona Williamsona.

Zion Williamson je izabran za prvog pika na sinoćnjem NBA draftu, a na press konferenciji prije odabira bio je glavna tema. Pored njega je sjedio Bitadze, ali bivšeg igrača Budućnosti niko nije ni primijetio.

Ipak, Bitadze je dobio podršku iz NBA lige, a među prvima je fotografiju komentarisao igrač Golden Statea Draymond Green.

"Trebalo bi da urami fotografiju, da je gleda svakog dana i da grize", napisao je Green.

"Ovo bi trebao da koristiš kao gorivo", napisao je bivši igrač Miamija Dwayne Wade.

"Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, vjerovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta", kazao je bivši košarkaš Budućnosti.

Bitadzea je Indiana izabrala kao 18. picka na draftu, dok je Zion izabran očekivano kao prvi pick od strane New Orleans Pelicansa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi