Sprema se veliki trade Knicksa i Clippersa?

Griffin za Anthony

Sprema se veliki trade Knicksa i Clippersa?

Midhat Šljivak

Prema navodima američkog ESPN-a, New York Knicksi će ponuditi Los Angeles Clippersima veliki trade u kojem bi učestvovali Carmelo Anthony i Blake Griffin.

Anthony je narednog ljeta slobodan igrač, pa će Knicksi navodno pokušati da ga tradeom pošalju u Clipperse u zamjenu za ove sezone fantastičnog Blakea Griffina.

Ipak, zvanične ponude Knicksa za trade nije bilo, a mnogo realnija opcija trenutno je ostanak Mela u Knicksima, gdje bi na ljeto mogao potpisati višegodišnji ugovor.

Rukovodstvo Knicksa je u strahu da Anthony neće pristati na ostanak u timu, te će sagledati najbolje opcije za franšizu u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.