Spreman trejd Phoenixa za Mirzu

Mirza ide u Milwaukee

Spreman trejd Phoenixa za Mirzu

Midhat Šljivak

Mirza Teletović mogao bi promijeniti klub do kraja dana.

Phoenix Sunsi stavili su bh. reprezentativca na listu za razmjenu igrača, a u narednih nekoliko sati Teletović bi mogao promijeniti sredinu.

Nakon što su interes za njegove usluge iskazali Boston, Cleveland i Miami, posljednji sati prelaznog roka donijeli su interes novog kluba.

Ekipa Milwaukee Bucksa počela je pregovore s Mirzom o potencijalnom trejdu, a u narednim satima će se znati hoće li Teletović završiti u nekom drugom NBA klubu.

Bucksi imaju slobodan prostor za platu od 5,2 miliona dolara, a Mirzina plata je 5,5 miliona, pa sve što trebaju je poslati jednog igrača kako bi posao bio završen, što će se vjerovatno dogoditi.

Ove sezone krilni centar tima iz Arizone prosječno po meču ubacuje 10 poena, a interes zbog njegovih šuterskih sposobnosti je zaista veliki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti