"Spremni smo i želimo upisati novu pobjedu"

Čolak pozvao navijače na podršku

"Spremni smo i želimo upisati novu pobjedu"

S. Mlaćo

HKK Široki će sutra u derbiju 15. kola prvenstva BiH ugostiti Slobodu iz Tuzle. Domaći žele pobjedu pred svojim navijačima, ali svjesni su da ih čeka težak zadatak.

U prvom meču ova dva kluba HKK Široki je slavio u Tuzli 79:78.

"Prošlo kolo smo bili slobodni tako da smo imali dosta vremena za taktičku pripremu utakmice. Sigurno da nas čeka teška utakmica jer je Sloboda iskusna momčad. Fizički smo spremni i dati ćemo sve od sebe kako bi obranili domaći teren i upisali važnu pobjedu. Naravno, bilo bi nam puno lakše kada bi imali malo veću podršku sa tribina, pa bi zato ovom prilikom pozvao sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju", kazao je član Širokobriježana Mateo Čolak.

HKK Široki trenutno ima skor od deset pobjeda i dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi