Stanić na klupi Sparsa

Iza sebe ima sjajnu sezonu, sada kreće u nove izazove u dobroj poznatoj mu sredini

Stanić na klupi Sparsa

Samir Mlaćo

OKK Spars ima novog trenera.

Naime, na klupi kluba iz Sarajeva sjedit će Srđan Stanić, koji je već bio u ovom klubu, saznaje SportSport.ba.

Stanić je dugogodišnji trener Sparsa, radio je u omladinskom pogonu, bio pomoćnik u prvom timu, te prvi trener u sezoni 2021/22 kada je pod njegovim vodstvom ekipa osvojila treće mjesto u Prvenstvu BiH.

U prošloj sezoni je bio šef stručnog štaba Slavije iz Istočnog Sarajeva koja je bila najprijatnije iznenađenje Prvenstva BiH.

Ipak, odlučio se za odlazak i brzo je dogovorio novi angažman, te se očekuje da Sparsi uskoro potvrde ovu informaciju.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Povratak Stanića jasno govori da Sparsi ozbiljno kreću sa planovima za novu sezonu, a u narednim danima biće jasnija i situacija sa igračkom kadrom.

Sigurno da nas očekuje veoma zanimljiva sezona u Prvenstvu BiH, a uskoro će biti poznato i ko će sve nastupati u novoj sezoni ABA 2 lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi