Šta je to Luki Dončiću po završetku meča dobacio Alen Omić?

Slovenac pokorio Pionir

Šta je to Luki Dončiću po završetku meča dobacio Alen Omić?

Edmir Škorić

Luka Dončić je još jednom pokazao klasu, predvodio je s 24 poena, devet skokova i četiri asistencije Real Madrid do nove pobjede.

Uostalom, Luka je ubacio trojku za 82:79 pobjedu Madriđana u Pioniru, a nakon meča kazao je kako su osjećanja pomiješana.

"I super i ne toliko super, ipak nam je trebala pobjeda.Uvijek sam rekao Zvezda mi je omiljeni klub pored Olimpije", rekao je Dončić, dodavši:

"Osećam se dobro, volim da igram ovdje. Mislim da je bilo skoro puno, dobra atmosfera kao i svaki put. Posebno je igrati ovdje i u ovoj dvorani. Bila nam je mnogo potrebna pobjeda jer se borimo za četvrto mjesto", tvrdi Slovenac.

Njemu je reprezentativni kolega Alen Omić, koji je bio najbolji kod Zvezde, postavio zanimljivo pitanje po završetku meča:

"Prijatelji smo i on mi je rekao: 'Zašto si baš morao trojku da daš protiv nas'".

Potražite više informacija na temu Euroleague:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi