Šta je uradio LeBron na debiju?
LeBron u prvoj utakmici u dresu Lakersa nije ubacio nijednu trojku. Promašio je sva četiri pokušaja, a ukupno je iz igre u ovom meču pogodio devet šuteva iz 16 pokušaja (Foto: EPA)

LBJ je ostvario double-double

Šta je uradio LeBron na debiju?

M. Šljivak

LeBron James je u meču protiv Portland Trail Blazersa upisao prve zvanične minute u dresu Los Angeles Lakersa.

Kralj je odigrao odličan meč. Imao je 26 poena, 12 skokova i šest asistencija, ali to nije bilo dovoljno da debitantski nastup kruniše pobjedom.

Ipak, na parketu je LBJ imao zaista fantastičnih poteza. Vodio je Lakerse na svojim leđima, ali priliku za pobjedu će čekati u nekoj drugoj utakmici.

Pred Lakersima je u nedjelju novi težak izazov. U prvoj utakmici u Staples Centu ugostiće jednog od favorita za naslov prvaka Houston Rocketse.

Šta je LeBron radio u sinoćnjem meču protiv Portlanda, možete pogledati u priloženom videu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi