Šta LeBron mora da uradi da osvoji titulu? Možda Kobe Bryant zna odgovor

Šta LeBron mora da uradi da osvoji titulu? Možda Kobe Bryant zna odgovor

E. Škorić

Legendarni košarkaš Los Angeles Lakersa Kobe Bryant nahvalio je LeBrona Jamesa, ali i dao konkretan savjet šta ovaj mora uraditi da osvoji titulu.

James je ove sezone pokušao na sve načine da dođe do nove titule, no protiv Golden Statea nije mogao sam.

"Da sam LeBron, trudio bih se da nađem način kako da pobjeđujem. Mora da nađe načina kako osvajati titule, jednostavno mora", rekao je Kobe Bryant, pa je dodao:

"Dok sam mnogo radio, Phil Jackson je imao običaj da mi kaže kako previše radim, da moram manje raditi. Na to sam mu rekao da saigrači moraju više da rade, a on mi je odgovorio da je to moja odgovornost".

James je protiv Warriorsa u četiri godine izgubio tri finala, a ovaj put je počišćen jer je s nulom njegov tim završio finalnu seriju, a LeBron bi mogao da nastavi karijeru u nekom drugom timu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi