Cleveland sprema potpuni remont ekipe
Odlaze najveće zvijezde (Foto: EPA)

Ako ode LBJ, ide i Kevin Love

Cleveland sprema potpuni remont ekipe

M. Šljivak

Cleveland Cavaliersi spremni su napraviti potpuni remont ekipe ako LeBron James odluči da ih napusti ovog ljeta.

Svi vjeruju da će LBJ otići iz redova Cavsa ovog ljeta, a ESPN tvrdi kako će u slučaju da se odlazak desi, tim krenuti u potpuni remont.

Kevin Love je prvi na listi za kojeg će tražiti trejd. Žele osigurati pik prve runde u narednim godinama, pa će to vjerovatno tražiti uz nekoliko igrača za iskusnog krilnog-centra.

Također, očekuje se da će i dobar dio ostatka ekipe napustiti Cavse i u narednoj sezoni bismo ih mogli gledati u sasvim drugačijem izdanju.

Što se tiče LeBrona on će odluku donijeti u narednom periodu, a kao favoriti za njegov potpis se ističu LA Lakersi i Houston Rocketsi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi