Štemberger: Svaka utakmica će biti tvrda
Siniša Štemberger će predstavljati ponajveću opasnost za goste iz Aleksandrovca

U susret prvoj utakmici finala bh košarkaškog prvenstva

Štemberger: Svaka utakmica će biti tvrda

Večeras se na Pecari igra prva polufinalna utakmica košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine za muškarce. HKK Široki TT Kabeli, aktualni prvaci, će u svojoj dvorani ugostiti momčad Igokee.

U ovoj sezoni finalna serija se igra na tri dobivena susreta što će vjerojatno povećati zanimljivost i neizvjesnost. Širokobriježani imaju prednost domaćeg prvenstva jer su na krjau Lige 6 završili na prvom mjestu.

U ponedjeljak je u prostorijama kluba s Pecare održana i konferencija za novinare povodom ove utakmice. Uz sportskog direktora Mikulića, Špralju, Puljka i mladog Planinića , čija smo razmišljanja i izjave već prenijeli, govorio je i Siniša Štemberger.

Štemberger se osvrnuo na to da se njima već naslov prvaka „dodjeljuje“, iako finalna serija nije niti započela.

„Nama su svi već objesili medalje oko vrata, a finale nije ni počelo. Ja mislim da neće biti nimalo lako, svaka utakmica će biti teška i tvrda. Igokea igra puno bolje nego u ovoj ligi što smo odigrali, uigrali su se i puno su opasniji. Ipak, mislim da smo mi bolja ekipa i da možemo slaviti. Moramo ići utakmicu po utakmicu.“, rekao je Siniša Štemberger.

Utakmica između Širokog i Igokee igra se večeras u dvorani na Pecari sa početkom u 19:30 sati uz izrava prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.