Steve Kerr ostaje u Warriorsima

Produžio ugovor

Steve Kerr ostaje u Warriorsima

Steve Kerr će ostati još nekoliko sezona na klupi Golden State Warriorsa, saopšteno je danas iz ovog kluba.

Kerr je na ljeto 2014. godine potpisao petogodišnji ugovor sa Warriorsima, a iz kluba su danas obavijestili navijače kako je potpisan novi 'višegodišnji' ugovor.

Dakle, zbog politike kluba nije precizirano na koliko godina je potpisan ugovor, niti koliko će Kerr zarađivati, ali je već ranije najavljeno kako će, kada potpiše novi ugovor, postati najplaćeniji trener lige.

Inače, Kerr je sa Warriorsima u protekle četiri godine svaki put igrao finale NBA lige te je tri puta osvojio titulu.

Naravno, predvođeni fantastičim igračkim kadrom koji je vjerovatno najbolji svih vrmeena, Ratnici će i ove godine važiti za prve favorite u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi