Steve Kerr otkrio kada će Cousins konačno debitovati za Warriorse

"Boogie" na parketu do kraja januara

Steve Kerr otkrio kada će Cousins konačno debitovati za Warriorse

Mnogi smatraju da Golden State Warriorsi ove sezone nisu tako moćni kao što su to bili prethodnih nekoliko godina. Ipak, vrlo brzo će dobiti ogromno pojačanje.

Naime, DeMarcus Cousins bi se konačno trebao vratiti na NBA parkete i debitovati za Warriorse do kraja ovog mjeseca.

Podsjetimo, Cousins je prije godinu dana zadobio povredu Ahilove tetive, dok je još bio član New Orleans Pelicansa. U međuvremenu je promijenio sredinu, ali još nije debitovao za svoju novu ekipu.

Ipak, trener Warriorsa Steve Kerr je sada otkrio da bi Cousins trebao debitovati do kraja januara, a mediji špekulišu da bi na terenu mogao biti već 18. januara kada Golden State igra utakmicu protiv Clippersa.

"To je okvirni termin. Teško je reću u kojoj će utakmici zaigrati, ali to bi trebalo biti do kraja januara", poručio je Kerr.

Ipak, treba istaći da će posljednju riječ po pitanju Cousinsovog debija imati ljekarski tim Warriorsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti