Svi ljubitelji NBA lige bruje o nevjerovatnoj nepravdi: Je li ovo najveća greška koju ste vidjeli?

Kevin Durant je bio s obje noge u autu, ali...

Svi ljubitelji NBA lige bruje o nevjerovatnoj nepravdi: Je li ovo najveća greška koju ste vidjeli?

Košarkaši Houston Rocketsa sinoć su porazili u sjajnom meču na gostovanju Golden State Warriorse sa 135:134 poslije produžetka.

Nakon utakmice se najviše govorilo o onome što se dešavalo u posljednjim minutama, tačnije nevjerovatnoj nepravdi koja je učinjena protiv Houston Rocketsa.

Desetak sekundi prije kraja meča, dok je rezultat bio neriješen, Steph Curry je pogodio dugu dvojku i donio svom timu prednost, a asistent je bio Kevin Durant. To ne bi bilo uopšte čudno da Durant nije loptu svom saigraču dodao iz auta.

Dok je dodavao loptu Curryju, Durant je bio s obje noge u autu, ali suci to nisu vidjeli te su čak i nakon pregledanog snimka priznali koš.

Gosti su se nakon toga razljutili, a predvodio ih je James Harden koji je pogodio vrlo tešku trojku i donio pobjedu svom timu.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Top Komentari

teddy sheringham
Što sada sudije ne budu kažnjene za ovo? I oni su dio igre.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi