Steve Kerr vodio trening Warriorsa

Vratio se na kratko

Steve Kerr vodio trening Warriorsa

Prvi trener Golden State Warriorsa Steve Kerr vratio se bar na kratko vođenju treninga ove ekipe.

Kerr je imao operaciju leđa i ove sezone još ni jednom nije sjedio na klupi aktuelnog šampiona. Ipak, njegov pomoćnik Luke Walton je bolestan pa je Kerr vodio trening.

"Bila je ovo veoma dobra nedjelja. Osjećam se dobro, ali nisam još uvijek 100 % spreman. Moram biti strpljiv", rekao je Kerr.

Podsjetimo da će oporavak prvog trenera Warriorsa trajati još nekoliko mjeseci, a on predviđa da će se na klupu vratiti do kraja sezone.

Ratnicima ide odlično ove sezone i bez prvog trenera, a trenutno su lideri NBA lige sa omjerom 27 pobjeda i jednog poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti