Steve Nash izgubljen do kraja sezone

Novi udarac za Lakerse

Steve Nash izgubljen do kraja sezone

Samo dan nakon što su ostali bez Kobea Bryanta, Lakersi su do kraja sezone ostali i bez startnog playmakera Stevea Nasha.

Kanadski 40-godišnji veteran je ove sezone zbog niza povreda odigrao samo 10 utakmica, pa je odluka da ne igra do kraja sezone bila i očekivana.

Nash bi čak mogao i raskinti saradnju sa klubom iz Los Angelesa. Njegov ugovor ističe za godinu dana, pa bi ga se Lakersi mogli riješiti već tokom ljeta, a nije isključeno i da Nash odluči završiti karijeru. 

Steve Nash je prije Lakersa igrao za Phoenix i Dallas, osam puta je igrao All-Star utakmicu, tri puta je biran u najbolju petorku lige, a 2005. i 2006. godine izabran je za najboljeg igrača lige. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.