6

Komentari (6)

Nek_komsiji_crkne_krava
Ko je gledao konferenciju poslije utakmice, sve je razumio. Čovjek je realan i mi trebamo biti realni. Malo sam pogledao utakmicu između Litvanije i Francuske i moje mišljenje kao amatera je da su Francuzi druga dimenzija za sve ekipe u našoj grupi. Volio bih da griješim.
saju701
Super vazno je da ste vi dobili po tamburi a za ostale nase utakmice se ne sikiraj mi smo pokazali da dajemo srce na terenu i ako bude tako u ostalim utakmicama ne brinem se.
prvenac
Ako bi ovaj Robertson zaigrao? Crnjak mi kad igrači samo onako sjede na klupi
Arnel925
Pa čovjek je upravu ništa nije loše rekao haha ko očekuje pobjedu u Francuskoj
crni1000
ja ocekujem pobjedu i vjerujem momcima
DOKTOR_GAZ_
Sta je LAŽ u njegovom misljenju? FRANCUZI ce nas rataviti na PROSTE FAKTORE..sve ISPOD -20 je ravno POBJEDI..da se igralo jos 3 minute, izgubili bi i od Mađarske..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.