Nezaustavljivi Kamenjaš!
FOTO: ABA liga

Nova sjajna partija u ABA ligi

Nezaustavljivi Kamenjaš!

Haris Zilić

U utakmici 19. kola ABA lige Studentski Centar je savladao Krku rezultatom 86:76 u sjajnom meču.

Utakmica je počela u znaku gostiju koji su prvu četvrtinu dobili sa 16:32, ali Podgoričani se vraćaju, tako da je na poluvremenu Krka imala prednost 42:48.

Ključni trenutak utakmice desio se u trećoj četvrtini koju je Studentski Centar dobio sa 22:6 i tu prednost su sačuvali u posljednjem periodu za konačnih 86:76.

I večeras je nezaustavljiv bio naš Kenan Kamenjaš koji je u ekipi Studentskog Centra utakmicu okončao sa double-double učinkom od 18 poena i deset skokova. Neal je zabio 24, a Magge 20 poena, međutim u ostalim segmentima igre nisu bili zapaženi.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kod Krke raspoložen je bio Macura sa 14 poena, šest skokova i jednom asistencijom dok su po 11 poena postigli Lapronik i Stipčević.

Top Komentari

user1640613707
KAMENjaš je BETON! Bravo legendo, čekamo draft 2022. SRETNO I BERIČETNO!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi