Šturanović: Očekujem težak meč, ali imamo šansu da slavimo

Košarkaš Bosne Royal pred Igokeu

Šturanović: Očekujem težak meč, ali imamo šansu da slavimo

Košarkaši sarajevske Bosne Royal sutra navečer će dočekati Igokeu u okviru druge utakmice polufinalne serije za prvaka Bosne i Hercegovine. 

Sarajevski Studenti su u prvom meču u gostima doživjeli težak poraz, ali će pred domaćom publikom pokušati da izjednače rezultat i da osiguraju treću utakmicu.

"Revanš utakmica će biti teška, ali, obzirom da smo već porazili ekipu Igokee na domaćem terenu, sa velikom razlikom, imamo dobre šanse da i ovaj put slavimo. Pozivam navijače da nam se pridruže i uživaju u dobroj utakmici", rekao je košarkaš Bosne Maksim Šturanović pred susret.

Podsjetimo, meč je na rasporedu sutra od 20.000 sati u Skenderiji, a ulaz je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi