Predvodio Bosnu sa 17 poena

Šturanović: Slavili smo lakše nego što smo očekivali

Maksim Šturanović je sa 17 poena bio najefikasniji igrač na utakmici Bosne i Mladosti koja je odigrana u Skenderiji.

Studenti su večeras pred svojim navijačima uvezali i treću ligašku pobjedu i sada su na omjeru 12-5, a do trijumfa su došli ubjedljivim rezultatom 81:59.

"Zadovoljan sam i mislim da smo slavili lakše nego što smo očekivali. Ekipa Mladosti je kvalitetna ekipa bez obzira na poraz i mislim da i dalje imaju ambiciju da uđu u Ligu 6", rekao je Šturanović.

"Mi smo u ovom momentu u napornom ritmu utakmica i raduje me što smo uspjeli pronaći tu neku skrivenu snagu u nama. Odigrali smo na vrhunskom nivou, kako u defanzivi tako i u ofanzivi".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Bosna igra protiv Bošnjaka, a meč je na rasporedu već u nedjelju.

"Ekipa Bošnjaka nije za potcijeniti, ali mi ćemo tražiti pobjedu kao i u svakoj utakmici jer nam to nalaže naša pozicija na tabeli. Nakon toga slijedi mala pauza u prvenstvu koja će nam sigurno dobro doći", zaključio je košarkaš Bosne.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi