Sulejmanović pokazao da je igrač za ACB lige

Dobar nastup protiv Barcelone

Sulejmanović pokazao da je igrač za ACB lige

M. Šljivak

Bh. košarkaš Emir Sulejmanović odigrao jako dobar meč za Fuenlabradu u utakmici 30. kola ACB lige protiv svog nekadašnjeg tima Barcelone.

Iako je Barca lagano slavila pobjedu rezultatom 75:93, raduje svakako dobra igra bh. centra koji je konačno dobio solidne minute na parketu.

Trener Nestor Garcia mu je pružio gotovo 20 minuta na parketu i za to vrijeme Sulejmanović je ubacio osam poena i uhvatio je dva skoka uz pogođene dvije trojke.

Roland Smits je sa 22 poena bio najefikasniji u domaćem sastavu, dok je Ante Tomić na drugoj strani ubacio 20 poena i uhvatio je 10 skokova.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Fuenlabrada je tako upisala sedmi uzastopni poraz i teškom mukom će doći do doigravanja ove sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti