Sunara čestitao, Vukoičić prezadovoljan
Bosna je Krku "slomila" tek u posljednjim minutama

Iz svlačionice

Sunara čestitao, Vukoičić prezadovoljan

Ivan Sunara, trener KK Krka iz Novog Mesta čestitato je košarkašima Bosne na pobjedi (89:79), koja je našoj zemlji osigurala drugog predstavnika u NLB ligi.

„Bosna je više željela pobjedu, a na kraju su u tome uspjeli i čestitam im na zasluženom trijumfu. Moji su igrači u nekoliko navrata imali šansu da se vrate u utakmicu, da sustignu i prestignu rezultatski zaostatak, ali su u tim trenucima ishitreno reagovali i dozvolili Bosni da se na kraju odlijepi na nedostižnu prednost. Posebnu glavobolju zadavali su nam Ivanović i Đorđević za koje jednostavno nismo imali riješenja“, rekao je Sunara.

Za razliku od njega, Vlada Vukoičić, trener Bosne bio je prezadovoljan izdanjem svojih izabranika.

„Za razliku od utakmice protiv Cibone mnogo bolje smo odigrali u odbrani. Popravili smo skok igru, što je u presudili pobjednika. Posebno me obradovala agresivna odbrana koju smo odigrali na vanjsku Krkinu liniju, koja je uvijek opasna“, istakao je Vukoičić, ne krijući zadovoljstvo što će Bosne i Hercegovina u narednoj sezoni imati dva predstavnika u NLB ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.