Sutra sastanak predstavnika ABA lige i Olympiacosa
Klub iz Pireja ne odustaje od nastupa u ABA ligi

Nastupali bi već od iduće sezone

Sutra sastanak predstavnika ABA lige i Olympiacosa

E. Dindić

Sve je u prvom trenutku činilo se kao hir tima iz Pireja, deo još jedne predstave poslije incidenta na utakmici Kupa Grčke protiv Panathinaikosa. 

Međutim, da je Olympiacosova želja da stvarno zaigra u ABA ligi ozbiljna govore i današnji natpisi u tamošnjim medijima.

Sutra bi se trebali sastati predstavnici ABA lige i Olympiacosa kako bi bili informisani o upravljačkoj strukturi ABA lige.Ukoliko predstavnici Olympiacosa budu imali pozitivno mišljenje sastaće se predsjedništvo ABA lige i raspravljati o tome da li ovaj grčki velikan može da igra sljedeće sezone u ABA ligi.

Važno je napomenuti da igranje Olympiacosa ne bi donijelo dodatne nevolje čelnicima regionalnog takmičenja, s obzirom da ovaj klub ima zagarantovano mjesto u Euroligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi