Sve što je Nurkiću sinoć bilo potrebno je prijateljski zagrljaj

Utučeni Jusuf odigrao partiju za pamćenje

Sve što je Nurkiću sinoć bilo potrebno je prijateljski zagrljaj

Edmir Škorić

Jusuf Nurkić odigrao je sinoć fantastičan meč u dresu Portland TrailBlazersa.

Portland je slavio sa 126:122 protiv Memphis Grizzliesa u meču za play-off, pa će imati priliku da igra protiv Los Angeles Lakersa na startu onog najinteresantnijeg dijela NBA sezone, kada se ulazi u samu završnicu.

Nurkić je sa 22 poena, 21 skokom i šest asistencija možda i najzaslužniji za trijumf Portlanda, a sve to napravio je samo sat-dva nakon što je saznao da mu je umrla nena, koja je bila bolesna i u komi zaražena koronavirusom.

Često se tokom TV prijenosa spominjala ta Nurkićeva nesreća, a bh. centar je na kraju, iako utučen, stisnuo zube i odigrao partiju za pamćenje. A nakon svega - trebao mu je zagrljaj. Iskreni, kao podrška, a njegovi saigrači mu to nisu uskratili.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi