Svetislav Pešić kažnjen sa 6000 eura
Svetislav Pešić

Svetislav Pešić kažnjen sa 6000 eura

Trener beogradske Crvene zvezde, Svetislav Pešić, kažnjen je sa 6000 eura od strane NLB lige.

Uprava regionalnog takmičenja odlučila je kazniti šefa stručnog štaba beogradskih „crveno-belih“ zbog izjava datih nakon susreta posljednjeg kola NLB lige, koji je Zvezda igrala sa Budućnosti.

Budućnost je savladala Zvezdu u pomenutoj utakmici trojkom reprezentativca Bosne i Hercegovine Nemanje Gordića u posljednjim sekundama, a Pešić je nakon susreta optužio sudijsku trojku da je imala neujednačen kriterij.

Nakon poraza od Budućnosti, Crvena zvezda je pala na četvrto mjesto i na Final four turniru će se u polufinalu sastati sa ljutim gradskim rivalima Partizanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.