Talić i Đuković pojačali Kakanj

Pojačanja za KK Kakanj

Talić i Đuković pojačali Kakanj

Edmir Škorić

U redove Kaknja stigla su dvojica igrača, a riječ je o Darku Taliću i Igoru Đukoviću.

Talić je došao na jednogodišnju posudbu iz redova bosanskohercegovačkog prvaka Igokee, te će ovaj mladi organiztor igre u Kaknju pokušati da se nametne stručnom štabu na čijem je čelu mladi bh. stručnjak Josip Pandža.

Pored Talića, Kakanjci u sezonu ulaze jači i za Igora Đukovića, 29-godišnjeg krilnog košarkaša koji je visok 202 centimetra, a koji je prethodno igrao u Sparsima.

Ranije je srbijanski internacionalac nastupao za Horsens i Barcelos, a karijeru je počeo u Vršcu. Dolaske Talića i Đukovića za SportSport.ba potvrdio je i sam Pandža, koji puno očekuje od spomenutog dvojca u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Podsjetimo, Kakanj je ranije doveo Adija Zahiragića, Nermina Buze, Danila Njegovanovića i Nebojše Pavlovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti