Tau slavila uz Teletovićevih pet poena
Bogdanović polaže pored Baraća i Teletovića

Euroliga

Tau slavila uz Teletovićevih pet poena

Tau Ceramica nije dopustila iznenađenje na svom parketu protiv Joventuda, a bh. reprezentativac Mirza Teletović nije imao svoju noć.

Aktuelni prvak Španije zabilježio je pobjedu nad osvajačem Eurocupa iz prošle sezone rezultatom 91:83, a reprezentativac Bosne i Hercegovine u dresu „keramičara“ iz Vitorije ubacio je, za njega skromnih, pet poena.

Teletović je na parketu u susretu sa Joventudom proveo 23 minute, iz igre je gađao slabih 2/9 ( za tri poena 0/4), te je skupio i četiri skoka.

Tau Ceramicu je do trijumfa nosio Igor Rakočević sa 19 poena, dok je u momčadi iz Badalone prvo ime bio Luka Bogdanović sa 13 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.