Taylor Rochestie ponovo u dresu Crvene Zvezde

I prije tri godine nosio dres beogradskog tima

Taylor Rochestie ponovo u dresu Crvene Zvezde

Američki 35-godišnji playmaker Taylor Rochestie opet će zaigrati za beogradsku Crvenu Zvezdu. 

Ovaj košarkaš koji ima i crnogorsku putovnicu za beogradskog  Euroligaša je već igrao u sezoni 2017/18 odakle se zaputio u Kinu.

U toj sezoni bio je i najbolji igrač Crvene Zvezde u prosjeku postižući 14,6 koševa uz 5,9 asistencija a ovaj vrsni organizator igre tijekom svoje karijere igrao je za velike europske klubove poput Maccabija i Olympiacosa, a nosio je dresove Montepaschija, Albe, Baskonie, Nizhny Novgoroda i Lokomotiv Kubana. Iz Beograda je otišao za Kinu gdje je igrao za Tianjin i Anhui.

Trener Saša Obradović dobro poznaje Rochestieja obzirom na to da mu je bio trener u Lokomotiv Kubanu u sezoni 2016/17, a ugovor je potpisao na 2 mjeseca s opcijom na produženje do kraja ove sezone. 

Top Komentari

Realist
Dobro pojačanje ali je Zvezda ipak previše loša u odnosu na ostale ekipe tako da mislim da neće vidjet ni top 13 ove godine
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi