Teletović bez poena, Caja se osramotila

Španska ACB košarkaška liga

Teletović bez poena, Caja se osramotila

Ekipa Caje Laborala osramoćena je u okviru 18. kola španske ACB lige na gostovanju kod Alicantea, gdje je pretrpila poraz od 20 poena razlike (88:68).

Caja nije ni nalik ekipi koja je do prošle sezone žarila i palila kako u Španiji, tako i u Evropi. Ekipa našeg reprezentativca Mirze Teletovića pokazala je nemoć i u susretu sa Alicanteom, u kojem je pretrpila poraz od 20 poena razlika (68:88) i tako pala na četvrtu poziciju na tabeli španske ACB lige.

Teletović je imao katastrofalan dan. Za 22 minute koliko je proveo na parketu nije uspio upisati niti jedan jedini poen (!), promašivši sva četiri pokušaja za tri poena. Jedina svijetla tačka u redovima Caje bio je Esteban Batista sa 19 poena, dok je kod pobjedničke ekipe najefikasniji bio Justin Doellman sa 22 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.