Teletović bez poena u pobjedi Miwaukeeja

Odigrao devet minuta

Teletović bez poena u pobjedi Miwaukeeja

Košarkaši Milwaukee Bucksa pobijedili su sinoć na domaćem parketu Detroit Pistonse sa 102:89.

Domaći su bili blagi favoriti na ovom meču, a tu ulogu su i iskoristili na parketu. Prvu dionicu su dobili sa 23:19, a drugu sa uvjerljivih 28:15 i bilo je jasno da će se gosti teško vratiti u meč. Drugo poluvrijeme bilo je samo rutinsko odrađivanje posla za domaću ekipu.

Do trijumfa ih je vodio Monroe sa 25 poena, dok je Beasley imao dva poena manje. Kod Detroita Morris je ubacio 26 poena i bio je najefikasniji na meču.

Kapiten košarkaške reprezentacije BiH Mirza Teletović sinoć je na parketu proveo nešto više od devet minuta, a za to vrijeme se nije uspio upisati u strijelce. Imao je šut iz igre 0 od 3.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi