Teletović: Bio sam jako zabrinut, ali sve će biti uredu!

Kapiten bh. reprezentacije

Teletović: Bio sam jako zabrinut, ali sve će biti uredu!

Mirza Teletović već neko vrijeme odsustvuje s parketa zbog bolesti embolije pluća, koja mu je dijagnosticirana krajem januara.

U jednom od prvih javnih pojavljivanja i razgovora sa medijima nakon oboljenja, Mirza Teletović je u press sali Barclays Cenetra zračio vedrinom i pozitivnim duhom.

Naš kapiten je istakao da u njegovim plućima više nema ugrušaka i da su oni najvjerovatnije nastali nakon udarca u kuk 8. decembra protiv Clevelanda.

Teletović je istakao da je bio isktinski zabrinut za svoju sudbinu i da je mnogo razmišljao o svemu što mu se dešavalo, ali da može biti sretan što je problem otkriven na vrijeme.

Teletović se vratio treninzima ali još uvijek ne u punom ritmu, a konačni povratak na teren najavljen je za juli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.