Teletović loš, Caja poražena

Španska ACB liga

Teletović loš, Caja poražena

Ekipa Caje Laboral poražena je u baskijskom derbiju na gostovanju kod Bilbao Basketa rezultatom 99:95 uz vrlo loš učinak učinak reprezentativca Bosne i Hercegovine Mirze Teletovića.

Teletović je na parketu proveo 19 minuta i za to vrijeme ubacio svega dva poena, te je imao i dva skoka. Pobjednike je do trijumfa predvodio Marko Banić sa 20 poena.

Vrh tabele nakon ovog kola preuzeo je madridski Real koji je u Madridu slavio nad Zaragozom 84:65, uz odličan učinak Ante Tomića, koji je za 23 minute provedene na parketu ubacio 14 poena.

Rezultati 11. kola:

Joventut – Granada 67:74
Alicante – Unicaja 80:72
Valencia – Menorca 70:63
Bilbao Basket – Caja Laboral 99:95
Real Madrid – Zaragoza 84:65

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.