Teletović ponovo briljirao

ACB liga

Teletović ponovo briljirao

Adnan Beganović

Večeras je u okviru 13. kola španjolskog košarkaškog prvenstva Caja Laboral ubjedljivo svladala Manresu (86:65), a sjajnu partiju ponovo je pružio naš internacionalac Mirza Teletović.

Caja Laboral pred svojim navijačima nije imala većih problema u duelu sa Manresom. Caja je slavila rezultatom 86:65, a do pobjede su je vodili Mirza Teletović i San Emeterio.

Naš internacionalac postigao je 17 poena, kojima je pridodao šest skokova, dok je Emeterio upisao 16 poena i osam skokova. Kod Manrese najefikasniji je bio Uroš Slokar sa 12 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.