Teletović: Prijateljski se razilazimo, ali moja karijera još nije gotova
Bh. košarkaš je posljednji meč za Buckse odigrao još 7. novembra prošle godine protiv Clevelanda

Bh. košarkaš napustio Milwaukee

Teletović: Prijateljski se razilazimo, ali moja karijera još nije gotova

Edmir Škorić

Mirza Teletović (32) dobio je raskid ugovora i više nije član Milwaukee Bucksa. Iz Milwaukeeaja su kazali da je zdravlje igrača najvažnije. Mirza dugo nije bio na parketima, na kraju je došlo i do prekida saradnje.

"Htio bih se zahvaliti čelnicima i medicinskom stafu Milwaukee Bucksa, koji su bili maksimalno posvećeni mom oporavku i koji su se trudili da sve prođe u najboljem redu. Razilazimo se u prijateljskim odnosima. Što se tiče mog oporavka, on ide jako dobro, a moje stanje prate najbolji specijalisti", kaže Teletović i dodaje:

"Moram istaknuti da moja karijera još nije gotova, kako se špekulisalo. U narednim mjesecima maksimalno ću se posvetiti vraćanju u formu, kako bi bio fizički spreman kada se odlučim vratiti na parket. Za sada pratim košarku 's parkinga"..

Mirza će pauzirati do ljeta, a onda se nadamo da to neće biti definitivno kraj, već da će naš reprezentativac imati novi angažman.

Podsjećamo, Teletović je karijeru počeo u tuzlanskoj Slobodi, igrao je u Evropi za Oostende i Caju Laboral, a u NBA ligi je nastupao za Brooklyn Netse, Phoenix Sunse i Milwaukee Buckse od 2016. godine.

Top Komentari

SEIKO
Ti si *rdnuo u šišu.
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti