Teletović u izboru za prvu petorku Eurolige

Glasajte za Mirzu!

Teletović u izboru za prvu petorku Eurolige

M. Skaka

Elitno evropsko košarkaško takmičenje, Euroliga, pred posljednju stanicu na kojoj ćemo dobiti novog prvaka Evrope bira petorku koja je obilježila ovu sezonu, a među 54 imena našlo se i ono našeg reprezentativca, Mirze Teletovića.

Za najboljih pet možete glasati i vi i svojim glasom pomoći Mirzi da zlatnim slovima upiše svoje ime u košarkašku istoriju Starog kontinenta.

U izboru najbolje petorke, glasovi čitalaca stranica Eurolige nosiće 25% od ukupnog bodovanja, dok će preostalih 75% dati novinari. Kako bi glasanje bilo što pravednije, sa jedne IP adrese moguće je glasati samo jednom u 24 sata. Igrač koji dobije najviše glasova publike biće proglašen MVP-om po izboru publike.

Mirza Teletović u izboru je na poziciji centr i krilnog centra u kojoj svaki čitaoc može izabrati dva imena, a društvo mu prave košarkaške veličine kao što su Nikola Vujčić (Olympiacos), Mike Batiste i Nikola Peković (Panathinaikos), Viktor Khryapa (CSKA), Jorge Garbajosa (Real Madrid) i drugi.

Za Mirzu ili za nekog drugog možete glasati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.