Teletović u Tau Ceramici do 2013.

Teletović u Tau Ceramici do 2013.

Mirza Teletović produžio je vjernost Tau Ceramici na još pet godina, tačnije sve do sezone 2013/2014, saopšteno je iz baskijskog kluba.

Samo dan nakon što je Tau Ceramica osvojila španski Kup kralja, predvođena upravo sjajnom izvedbom bh. reprezentativca Mirze Teletovića, koji je proglašen i za najkorisnijeg igrača finala protiv Unicaja Malage, u upravi baskijskog kluba odlučili su reprezentativcu BiH ponuditi produženje ugovora.

Teletović će tako ostati član Tau Ceramice narednih pet godina, a u Tau Ceramici su oduševljeni igrama koje pruža reprezentativac BiH u otkako je došao u Vitoriju iz belgijskog Oostendea prije tri godine.

Mirzi Teletoviću su tek 23 godine i sigurno je da su najbolje sezone pred njim, a u Tau Ceramici su se odlučili pobrinuti da krilni centar reprezentacije Bosne i Hercegovine te sezone provede upravo u Vitoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.