Teletović u trećoj petorci Eurolige

Teodosić najbolji igrač

Teletović u trećoj petorci Eurolige

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i krilni centar Caje Laboral Mirza Teletović izabran je u treću petorku najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, Eurolige.

Za najboljeg igrača protekle sezone u Euroligi izabran je reprezentativac Srbije i član Olympiakosa Miloš Teodosić, a zajedno s njim prvu petorku Eurolige čine Ramunas Siskauskas (CSKA), Qyntel Woods (Asseco Prokom), Linas Kleiza (Olympiakos) i Aleks Marić (Partizan).

U drugoj ekipi se nalaze Juan Carlos Navarro (Barcelona), Alan Anderson (Maccabi Electra), Josh Childress (Olympiakos), Fernando San Emeterio (Caja Laboral) i Viktor Khryapa (CSKA).

U trećoj petorci su: David Logan (Asseco Prokom), Trajan Langdon (CSKA), Mirza Teletović (Caja Laboral), Darjus Lavrinovič (Real Madrid), Tiago Splitter (Caja Laboral).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.