Teletović ulazi u formu, Bucksi bolji od Netsa

Osam poena bh. košarkaša

Teletović ulazi u formu, Bucksi bolji od Netsa

Endin Čaušević

Košarkaši Milwaukee Bucksa savladali su na domaćem parketu Brooklyn Netse sa 110:108.

Bucksi su pred svojim navijačima u sjajnom meču stigli do pobjede protiv Netsa. Domaći košarkaši su od samog početka imali prednost, a prvi dionicu dobili su sa 24:18. U drugoj četvrtini Netsi su zaigrali nešto bolje, te su drugi period dobili sa 22:23.

U nastavku utakmice Netsi su pokušavali da preokrenu meč, te su to u nekoliko navrata i uspjeli. Ipak, u samom finišu utakmice više koncentracije imali su košarkaši Bucksa koji su na kraju uspjeli da slave sa dva poena razlike 110:108.

Bh. košarkaš Mirza Teletović odigrao je 16 minuta u pobjedi Bucksa nad njegovim nekadašnjim timom. Teletović je za vrijeme provedeno na parketu uspio da upiše osam poena, te doda dva skoka.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Rashad Vaughn sa 22 poena, dok je Antetokounmpo dodao jedan poen manje. U ekipi Netsa nevjerovatnu partiju odigrao je Bojan Bogdanović koji je bio najefikasniji na meču sa 26 poena.

NBA:

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 110:108


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti