Teletović zadržavan na aerodromu u Moskvi

Problemi sa vizom

Teletović zadržavan na aerodromu u Moskvi

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mirza Teletović doživio je priličen neugodnosti na moskovskom aerodromu uoči susreta njegove Caje Laboral sa Khimkijem u okviru Eurolige.

Ruski carinici su, naime, zadržali Teletovića na aerodromu zbog navodnog problema sa vizom našeg košarkaša. Krilni centar baskijske ekipe zadržan je gotovo sedam sati na aerodrumu u Moskvi, prije nego mu se omogućio ulazak.

Iz ovog razloga, Caja Laboral uputila je oštro protestno pismo ruskoj ambasadi u Španiji, a o cijelom slučaju obaviještena je i direkcija ULEB-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.