Teletović zbog bolesti propustio meč Phoenixa

Prema informacija iz SAD-a

Teletović zbog bolesti propustio meč Phoenixa

Košarkaši Phoenix Sunsa u noći sa srijede na četvrtak poraženi su od Milwaukee Bucksa rezultatom 105:94, a u ovom susretu za tim iz Arizone nije nastupio Mirza Teletović. 

Kapiten bosanskohercegovačke reprezentacije, koji u ovoj sezoni NBA ligi pruža poprilično dobre partije, zbog bolesti je bio izostavljen iz rostera za meč sa Milwaukee Bucksima. 

Mediji iz SAD-a navode da Mirzino zdravstveno stanje nije ozbiljnije prirode i da bi se mogao vratiti na parket već za vikend, kada Phoenix Suns gostuje u Washingtonu kod Wizardsa. 

Iz istog razloga i ovaj put utakmicu Denvera propustio je Jusuf Nurkić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi