Teletoviću stiže konkurencija u Phoenix?

Terrence Jones u Sunsima?

Teletoviću stiže konkurencija u Phoenix?

Midhat Šljivak

Ekipa Phoenix Sunsa mogla bi napraviti trejd s Houston Rocketsima u kojem bi se zamijenili krilni centri Markieff Morris i Terrence Jones.

Houston je spreman da mijenja Jonesa. Sjajni krilni centar je višak u timu iz Texasa, pa su Rocketsi spremni ponuditi njega ekipi Phoenixa u zamjenu za Markieffa Morrisa.

Tako bi jedan konkurent Mirzi Teletoviću na poziciji četvorke otišao iz tima, gdje nije zadovoljan, nakon što su mu u Detroit poslali brata Marcusa.

Ipak, došao bi drugi. Jones je sjajan defanzivac i skakač, što je Phoenixu neophodno na poziciji četvorke, pa bi Mirza dobio izuzetno jaku konkurenciju u ekipi.

Jones ove sezone bilježi preko 11 poena uz pets kokova po meču za Houston Rocketse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.