Teodosić novim čarolijama zapalio NBA ligu
Foto: EPA

Čudesne asistencije

Teodosić novim čarolijama zapalio NBA ligu

M. Šljivak

Ako je suditi prema igrama u predsezoni onda će Miloš Teodosić biti nova NBA zvijezda.

Srbijanski playmaker igra zaista čudesno u pripremnim mečevima. LA Clippersi su angažovali fantastičnog playa kao zamjenu  za Chrisa Paula i kako stvari stoje, nimalo nisu požalili.

Teo igra čudesno. Asistencije su previše atraktivne i za NBA ligu, pa iz utakmice u utakmicu ovaj košarkaš dijelu zaista nevjerovatne pasove.

Tako je bilo i sinoć protiv Sacramento Kingsa. Teo je šest puta asistirao saigračima, a sve je izgledalo više nego atraktivno.

Njegovi potezi će sasvim sigurno privući pažnju i navijača Clippersa koji već sad tvrde da je Teodosić itekako dostojna zamjena za Paula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi