Teodosić se sprema za debi u NBA ligi

Vrijedno trenira u Los Angelesu

Teodosić se sprema za debi u NBA ligi

E. Ganibegović

Miloš Teodosić se trenutno nalazi u Los Angelesu gdje marljivo radi kako bi se što prije vratio na parket i upisao svoj debi u NBA ligi.

Podsjećamo kako je Teo poptisao za LA Clipperse gdje bi naredne sezone trebao biti prvi playmaker, nakon odlaska Chris Paula u Houston Rocketse.

Miloš je propustio Eurobasket zbog povrede lista, i to mu je tek drugi put poslije 2013. godine da propusti jedno veliko takmičenje reprezentacije Srbije.

Na zvaničnoj Twitter stranici Clippersa pojavila se fotografija na kojoj se vidi kako srpski playmaker vrijedno trenira kako bi bio spreman za debi u najjačoj ligi svijeta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi