Teško bolesni Rodman bankrotirao

Nekada NBA zvijezda, danas...

Teško bolesni Rodman bankrotirao

Edmir Škorić

Legendarni NBA košarkaš Dennis Rodman je bankrotirao i kako navode izvještaji u sudskim dokumentima, teško je bolestan.

Inače problematični pedesetjednogodišnji košarkaš, koji je slavu stekao igrajući u legendarnoj generaciji Chicago Bullsa, a koju je predvodio veliki Michael Jordan, objavio je bankrot i nije u mogućnosti isplatiti alimentaciju od 808.935 dolara za svoje dvoje djece koje je dobio u trećem braku sa suprugom Michelle Rodman. Pored toga i bivšoj supruzi duguje 51.441 dolar.

Zbog svega ovoga mogao bi završiti i u zatvoru, a advokat odbrane je u sudskim dokumentima utvrdio da je njegov klijent bankrotirao i da je u teškom psihičkom stanju, te s toga nije u mogućnosti da isplati pomenute dugove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.