Thomas: Nisam oštećena roba, biću onaj isti igra

Thomas: Nisam oštećena roba, biću onaj isti igra

D. Rakanović

Isaiah Thomas otkrio je da je napravio veliki pomak u oporavku od povrede kuka.

Thomas je bio uključen u trejd sezone u kojem je zajedno sa Antom Žižićem i Jaeom Crowderom te pickom prve runde NBA drafta prešao u Cleveland, dok je u Boston otišao Kyrie Irving.Međutim, trejd još uvijek nije potvrđen, zbog stanja Thomasove povrede, a nagađa se da će Cavsi tražiti još nekog igrača od Celticsa kako bi se trejd finalizovao.

“Nisam oštećena roba, vratiću se i biću onaj isti igrač. Nikada nije ni postojala indikacija da se neću vratiti, da mi nešto remeti karijeru. Možda se neću vratiti tako brzo kao što neki žele, ali biću onaj stari, nijedan doktor nije mi rekao suprotno“, rekao je za ESPN Thomas.

"Nijedan doktor mi nije rekao da će ova povreda ugroziti moju karijeru. Operacija nije bila najbolja opcija u ovom trenutku, a situacija se pogoršala u martu kada je Towns pao na mene. Nastavio sam da igram i pravio situaciju sve gorom dok na kraju sezone više nisam mogao da igram“, rekao je Thomas i dodao da zna da problem sa kukom neće postojati u budućnosti, kao i da situacija napreduje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi