Tornike Shengelia na meti moskovskog CSKA

Ruski tim mora pojačati centarsku liniju

Tornike Shengelia na meti moskovskog CSKA

Sjajni gruzijski krilni centar Tornike Shengelia mogao bi dres Baskonie zamijeniti onim moskovskog CSKA. 

Gruzijac je vezan ugovor za Baske, ali njegov odlazak je moguć s obzirom da je sam igrač najavio da će poslušati ponudu Baskonije i njihove financijske mogućnosti prije razmatranja ostalih ponuda. U tom kontekstu spominjao se i Real Madrid koji će zasigurno tražiti neko jače ime na tržištu. Pogotovo nakon vijesti o Calathesovom dolasku u Barcelonu.

CSKA je odlaskom stožernog igrala pod obručima Kyle Hinesa trenutno ostala praktički bez centarske linije pa je sigurno da će biti jedan od najaktivnijih klubova na tržnici u skorije vrijeme. Tornike Toko Shengelia je samo jedna od njihovih meta i zacrtanih ciljeva.

Rusi će razmatrati i pojedine NBA igrače ukoliko im Gruzijac promakne.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi