Trabzonspor odustao od turskog prvenstva

Teški financijski problemi pogodili i Trabzon

Trabzonspor odustao od turskog prvenstva

Košarkaški klub Trabzonspor objavio je kako se u narednoj sezoni neće natjecati u elitnom razredu turske košarke. Teški financijski problemi primorali su i ovaj klub da odustane od takmičenja u nacionalnom šampionatu.

Turski tim od ove je sezone pod nekoliko sankcija od strane FIBA-e i BAT-a a razlog tomu su vjerojatno dugovi prema bivšim košarkašima.

Eskisehir, Usak Sportif, Yesilgiresun i Antalyaspor su klubovi koji su se već dosada zbog velikih financijskih problema povukli iz natjecanja u turskoj ligi i čak i iz nacionalnog Kupa. Ovo je veliki šok za mnogobrojne pristalice ovog kluba koji je ne tako davno trenirao Nenad Marković.

Također, Andrija Stipanović, naš aktualni reprezentativac uspješno je branio boje ovog kluba koji prolazi kroz najteže dane od svog osnutka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi