Trener OKK Spars nakon pobjede: Pokazali smo karakter, Zahiragić će sigurno biti pojačanje

Nermin Selimović je bio zadovoljan nakon što je njegov tim stigao do preokreta i pobjede

Trener OKK Spars nakon pobjede: Pokazali smo karakter, Zahiragić će sigurno biti pojačanje

S. Pašalić

OKK Spars je večeras u uzbudljivom meču slavio protiv Zrinjskog sa 84:82.

Gosti su veći dio utakmice imali prednost, ali je Spars u završnici ipak stigao do preokreta i pobjede, a trener ovog tima Nermin Selimović je nakon završetka dao kratak komentar na današnji meč.

"Mislim da smo pokazali karakter. Uspjeli smo preokrenuti utakmicu, utakmica je bila izuzetno teška, imamo problema sa povredama...Loše smo ušli u utakmicu, na poluvremenu smo imali -12, na kraju smo uspjeli preokrenuti i ono što je najvažnije osvojiti dva boda"

Selimović je komentarisao i povratak Adija Zahiragića u ekipu OKK Spars te potvrdio da će on biti definitivno pojačanje u napadu.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Pa jeste, sigurno...Adi će biti sigurno jedno veliko pojačanje obzirom da recimo najviše problema imamo na toj poziciji playmakera-organizatora tako da siguran sam da će nam to mnogo pomoći i da ćemo podići nivo naše igre"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti