"Novi Luka Dončić" izabrao Srbiju

Realov dragulj

"Novi Luka Dončić" izabrao Srbiju

E. Škorić

Talentovani košarkaš Real Madrida Tristan Vučević odabrao je Srbiju.

Njegov otac Dušan potvrdio je za radio "Onda Madrid" da će njegov sin u budućnosti igrati za Srbiju, naravno ukoliko zasluži poziv selektora.

Mogao je da bira između Italije, Grčke, Švedske ili Španije, no odluka je pala da bude na raspolaganju selektoru Srbije u budućnosti.

Radi se o krilnom centru koji se nalazi pod nadzorom čuvenog kapitena Felipea Reyesa. Prije 15 dana proslavio je 18. rođendan, a tada nekada je i odigrao najbolji meč u seniorskoj konkurenciji Reala, pošto je protiv Betisa imao 11 poena, četiri skoka i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Iako je igra na istoj poziciji kao Luka Dončić, mnogi ga smatraju "novim Dončićem" i igračem koji će u budućnosti da "eksplodira".

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604593678
Sad ce svaki kosarkas sa ovih prostora bit novi Luka Doncic koji amaterizam od novinarstva
9 1
user1616752876
Nije Vučevic nego Vukčević a otac mu je odrastao u Varazdinskoj ulici kod pekare AS i isao u osnovnu školu Ivan Goran Kovacic znači mogao bi birati i Bosnu i Hercegovinu.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi