Član KK Bošnjak Hadžići

Tuljković: Čestitke Sparsima, zasluženo su slavili

S. Mlaćo

Iako su nakon prvog poluvremena ima čak devet poena razlike u svoju korist (44:35), košarkaši Bošnjaka kraj meča protiv Sparsa su dočekali pognutih glava (76:91).

Sparsi su se u drugom poluvremenu razgirali te zasluženo upisali nova dva boda. Domaći ipak nisu bili toliko nezadovoljni.

"Bila je ovo jedna dobra utakmica, s obzirom da smo igrali dobro zadnje dvije utakmice, a danas više nismo mogli psihički. To je u sportu normalno, nekad gubiš, nekad dobijaš. Sve čestitke protivniku, zasluženo su pobijedili", kazao je Mujo Tuljković, iskusni član KK Bošnjak. 

Bošnjak prvi dio sezone u Ligi 10 nije briljirao, ali su u drugom zaigrali mnogo bolje.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Sada se pripremamo za narednu utakmicu, a to je Bosna Royal Jelly. Bit će jako teško, ali mi moramo dobijati utakmice koje  da kažem trebamo dobijati. Nadam se brzom oporavku i da se dobro spremimo za slijedeću utakmicu", dodao je Tuljković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi