Na pragu je dolaska u Aleksandrovac

U bh. košarku stiže nekada velika NBA zvijezda

6

Komentari (6)

ek76
Moze on igrati u daleko jacim klubovima... bolje mu je da ide u njemacku ili italiju, spaniju. I ako dodje u igokeu nece ostati duze od mjesec dana.
dinass
Tu su oni namirisali pare,nadju igraca u losoj formi plate ga uz obecanje da ce ga pustiti ako tu ima zarade i on odigra 5,6 dobrih utakmica u ABA ligi gdje se planski forsira i uzme 30suteva pa se onda proda za vece pare.Vec su to radili jel svakako nemaju rezultatski imperativ vec samo izvlacenje para kako to radi Dodik stariji u politici.
BergkampKid
****no, nerealno, kako???
dinass
Veliki klubovi nece rizikovati sa ovakvim mackom u vreci,radije ce pustiti Igokeu da mu bude pokusni kunic i da ga vrati u formu.Igokea svakako nema rezultatski imperativ vec sluzi dodiku junioru da izvlaci pare na nacin kako sam gore napisao
haris004
Ovo je strašno kvalitetan igrač. Bio u stanju sasuti 25+ poena. Pomoću kojih trikova će doću u Igokeu nije mi jasno. U Kini je mogao uzeti ogromne novce..
RASanticeva
Svaka cast Jenningsu ko igracu i hvala mu za sve sta je uradio za moje Buckse, ali ono je luda glava u 100 gradi i ne znam bas koliko ce biti od koristi ako ne skonta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti